Canvasprints

Canvasprints van veldschetsen, geschilderde ansichten, hanen en hennen en meer.

Mijn schetsboeken staan vol met veldschetsen van vogels. Die scheur ik er natuurlijk niet uit. Om de veldschetsen toch beschikbaar voor liefhebbers te maken, heb ik een aantal laten reproduceren op canvas op frame. Ook enkele van mijn geschilderde ansichten heb ik op canvas laten zetten, evenals een vrolijke serie hanen en hennen (gemaakt voor mijn trouwe tuinvogelvoerwinkel dierenspeciaalzaak Faunus in Midwolda). De canvasprints zijn een low-budget uitgave: de oplage is ongelimiteerd, de handtekening is meegeprint. Maar de kwaliteit is prima. Veel voor weinig!

Fijne kwaliteit.
Op canvas op frame.
Ongelimiteerde oplage.
Levertijd 5-10 werkdagen na betaling factuur.
Prijs inclusief verzending in Nederland.

Arie

Bestelcode: CAN38

Lees meer...

Bontbekplevier

Bestelcode: CAN22

Lees meer...

Bontbekplevier pul

Bestelcode: CAN01

Lees meer...

Brandgans

Bestelcode: CAN02

Lees meer...

Buizerd

Bestelcode: CAN03

Lees meer...

Drika

Bestelcode: CAN34

Lees meer...

Ekster

Bestelcode: CAN04

Lees meer...

Gekraagde Roodstaart

Bestelcode: CAN28

Lees meer...