Kunstmix

Van 7 juni tot en met 26 juli 2015 deed ik mee met de groepexpositie Kunstmix.

Lees meer...

De tentoonstelling vond plaats in Kunstzentrum Coldam in Duitsland, net over de Oost-Groningse grens. De 34 deelnemende kunstenaars zijn lid van het Nederlands-Duitse genootschap Kunst aan de rand van Nederland.

Vogelalfabet in Den Haag

De etsen van mijn vogelalfabet waren te koop in de winkel van Museum Meermanno in Den Haag.

Lees meer...

Dit in het kader van de tentoonstelling Vogels, duizend jaar vogels in honderden boeken, die liep tot en met 4 januari 2015.

Het boek waarvoor ik het vogelalfabet maakte, het Verklarend en etymologisch woordenboek van de Nederlandse vogelnamen, geschreven door Klaas Eigenhuis, maakte helaas geen deel uit van de tentoonstelling. Dat het boek niet zeldzaam genoeg was, klopte destijds, maar tegenwoordig is het een collector's item.

Natuurlijk Natuur 2014

Jaarlijkse natuurkunsttentoonstelling in Westzaan.

Lees meer...

Samen met zo'n 46 andere kunstenaars nam ik deel aan de natuurkunsttentoonstelling Natuurlijk Natuur bij Kunstgalerie Staphorsius in Westzaan. De tentoonstelling liep van 11 okt tot en met 27 december 2014. Ik deed mee met olieverf- en acrylschilderijen.

Feind und Freund des Hasen

Van augustus tot december 2014 kon je een kijkje nemen bij de tentoonstelling Feind und Freund des Hasen in het Hasenkabinett te Weener, Duitsland, net over de grens bij Bad Nieuweschans.

Lees meer...

Mijn hazenvriend was de Fazant, in de vorm van vier kleine trompe-l'oeils: Toon met gele klodder, Tuimel Toon, Trois quarts Toon en Toon en profil.

Wild in de Natuur 2014

Zaterdag 1 november 2014 opende de jaarlijkse natuurkunsttentoonstelling Wild in de Natuur in 't Kunsthuis van het Oosten in Enschede. Zoals altijd was het een drukke en feestelijke middag.

Lees meer...

Er deden 29 kunstenaars uit 6 landen mee. Ik toonde er mijn olieverf- en acrylschilderijen. De tentoonstelling duurde tot en met 30 november 2014.